Mijn haar en ik

Gepubliceerd op 22 november 2023 om 15:50

Mijn haar en ik

Grappig hoe je brein werkt. 5 jaar geleden geconstateerd dat ik de aandoening alopecia areata heb. Het heeft een tijdje geduurd dat ik dat proces van haaruitval kon ontkomen. 3 jaar geleden moest ik er niet aan denken om kort gewiekt over straat te gaan. Maar nu kan ik me niet meer voorstellen om lang haar te hebben..

Toch leuk om deze beauty's weer even op te zetten. Jazeker. Met lang haar is het een stuk vrouwelijker. Toch was het stuk voor stuk weer een onzekere kwestie omdat ik iemand anders in de spiegel voor me zag. Je haardracht is zo bepalend voor je identiteit. Dat moet écht kloppen om je goed te voelen.

Wil je meer weten over dit proces van haaruitval. Lees dan mijn boek 'Wie ben je zonder je haar'.


Te bestellen via de webshop.