Hoe korter hoe beter

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 11:53

Nooit gedacht dat ik zou zeggen: 'Hoe korter hoe beter'.

Vanaf het moment dat ik mijn haren afschoor, kwam er rust. Natuurlijk moest ik even wennen aan mijn nieuwe ik. Maar geen onzekerheid meer of ik alles goed kan verbergen om de plekken niet te laten zien. Geen haren meer op het kussen, op het bureau of waar dan ook.

Mijn plekken lopen. Dat betekent dat ik vandaag al andere kale plekken dan toen de foto is gemaakt. Mijn haren blijven dus uitvallen en groeien en uitvallen. Een continu proces.

Daarom ik een kort modelletje zo fijn. Dit ben ik! Lekker uniek ūüėČ

Auteur 'Wie ben je zonder je haar'

#alopecia #alopeciaareata #alopecianbeauty #haarverlies #haaruitval #kapsel #identiteit #mooizoalsjebent #mooi #kaalheid #kaal #kapsel