Creatieve schilderworkshops in de buitenlucht

Veel mensen zijn creatief. Helaas gunnen we ons zelf daar weinig tijd voor. We zijn te druk met alle dingen van het leven die onze aandacht vragen. En dat is zonde. Ik bied laagdrempelige, creatieve teken -en schilderworkshops aan waar niks moet en alles mag. Laat je creativiteit maar stromen!

Schilderen als ontspanning

Creatief bezig zijn is een manier om te ontspannen. Maar soms hol je een periode zo hard, dat er geen ruimte meer is voor die creativiteit. En dan ineens … komt je erachter dat je eigenlijk wel klaar bent met die mallemolen. Dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Kies dan voor een ontspannende schilderworkshop in de natuur. Voorkennis en schildervaardigheden zijn niet nodig. Het gaat erom dat jij creatief bezig bent en daar plezier in hebt. En die mobieltjes blijven even lekker uit!

Het resultaat

Als je gaat voor resultaat (een Mondriaan of zo), is het Bakfiets Atelier niets voor jou. In de workshops is resultaat niet eens belangrijk. Wanneer is het Bakfiets Atelier wel iets voor jou? Als je op een ontspannen manier je hoofd leeg wil maken en (weer) op zoek gaat naar jouw creativiteit.

Wat het je nog meer oplevert?

  • Je bent voor een tijdje ‘uit je hoofd’ en dat zorgt voor ontspanning
  • Je creatieve brein komt (weer) op gang, je fantasie gaat leven
  • Je komt in het dagelijks leven weer op hele nieuwe, frisse ideeën
  • Werken in de buitenlucht geeft ruimte in je hoofd en is goed voor je gezondheid
  • Je krijgt meer vertrouwen in jezelf door een creatief maakproces. En nee, dat hoeft niet perfect te zijn!

 

Doe je ook mee?

Mijn naam is Astrid Honcoop. Met mijn bakfiets ben ik lekker in de buitenlucht en kan ik alle benodigdheden voor een workshop makkelijk vervoeren. Bovendien heb ik geen last van parkeerproblemen! Met het Bakfiets Atelier wil ik creatieve aders weer laten stromen. Mijn kennis en vaardigheden als kunstenaar stimuleren jou in een creatief proces tijdens een ontspannen schilderworkshop. De wereld is ten slotte groter dan alleen dat prestatie-eilandje waar tijd voor jezelf ontbreekt. Hoor ik nog een ‘maar’?