Verzendinformatie

In samenwerking met onze vertrouwde partners laat Het Ontwerploket je bestelling door geheel Nederland bezorgen!

 

Levertijd van je bestelling

De meeste producten hebben een levertijd van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van je betaling. Je ontvangt altijd een bericht als wij moeten afwijken van de standaard levertijden.

 

Retourzendingen

De door jou bestelde lijsten worden altijd speciaal voor jou geproduceerd. Het herroepingsrecht is daarom alleen van toepassing op boeken. Mocht je hierdoor tegen een probleem aanlopen, dan vernemen we dat graag en denken we met je mee over een oplossing die ons beiden past.

 

Alle overige producten worden als maatwerk aangemerkt en kunnen niet door ons retour worden genomen en vallen hierdoor buiten het herroepingsrecht. Mocht je twijfelen over een product en/of het graag willen zien voordat je het aanschaft, laat het ons weten.

 

Retourneren

 

Op maat gemaakte producten

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Webshop producten

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@astridhoncoop.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.