Auteur

Sommige verhalen verdienen het om gedeeld te worden. Aangezien ik te kampen heb met dyslexie, had ik niet verwacht ooit eens een boek te schrijven. Toch vond ik het nodig om als ervaringsdeskundige mijn persoonlijke verhaal te vertellen en te laten zien waar mensen met dyslexie in het dagelijks leven én op de werkvloer tegenaan lopen. Het is mijn missie om het taboe rond laaggeletterdheid weg te nemen en mensen bewust te maken van de gevolgen van lees- en taalproblemen. Met de pen hoop ik mensen op een andere manier te bereiken, vandaar dat ik het boek ‘Ik baal van taal’ heb geschreven.  

 

Mijn tweede boek ‘Wie ben je zonder haar?’ is net uit! In dit persoonlijke verhaal vertel ik over de auto-immuunziekte Alopecia Areata waardoor mijn haar uitvalt. Deze aandoening heeft bij mij en mijn omgeving veel teweeg gebracht, maar zeker ook iets moois opgeleverd. Een zoektocht naar mijn nieuwe identiteit!

Bij het uitgeven van een boek komt veel kijken. Ik begeleid schrijvers bij een deel van dit proces, zoals het ontwerpproces of advies over het lettertype en de papierkeuze. Wil je hier informatie over? Neem contact met me op.